Despre noi

În cei 13 ani de activitate, firma noastră s-a aflat constant pe un trend ascendent, înregistrand creșteri ale cifrei de de afaceri, profitabilitatii si cotei de piață.

Activitatea Team Logistic Specialists s-a bucurat de recunoaștere și din partea Camerei de Comerț și Industrie Română (CCIR). Ne mândrim că în ultimii ani, TLS a câștigat locul 1 în “Top Firme” pe București (2014), respectiv la nivel national (2015).

Marjă profit net (%)

Număr angajați

Ce diferențiază TEAM LOGISTIC SPECIALISTS / YANG MING LINE de alti furnizori de transporturi maritime containerizate?

 

În această industrie dinamică, cu forte multe provocări, am învățat că cea mai importantă este comunicarea cu clienții și informarea constantă a clientului referitoare la statusul comenzilor.

De aceea, organizarea TEAM LOGISTIC SPECIALISTS are departamentele structurate astfel încât să poată răspunde oricând solicitărilor / întrebărilor clienților:

  • Department VÂNZĂRI – ofertă cotații / informații despre serviciile folosite / consultant clientilor;
  • Departament DOCUMENTAȚIE EXPORT – emite documente aferente exporturilor/ oferă informații despre serviciile folosite / avizează clienții cu privire la transbordări, datele estimative de sosire la destinație, emit situatii ale containerelor încărcate / avizează în timp util clienții referitor la orice eveniment neprevăzut care apare.
  • Departament DOCUEMNTATIE IMPORT – ține clientul la curent cu statusul comenzii după primirea acesteia / informează și trimite raportarte cu comenzile încărcate de către furnizori / avizează clienții cu privire la transbordări, datele estimative de plecare / sosire la destinație, emit situații ale containerelor încărcate / avizează în timp util clienții referitor la orice eveniment neprevăzut care apare.

Echipa PROACTIVĂ a TEAM LOGISTIC SPECIALISTS SRL rămâne la dispoziția clientului și depune toata cunoașterea, diligența și efortul posibile, pentru a avea o colaborare cât mai deschisă cu clientul și a pune la dispoziția acestuia toate informatiile necesare, pentru a alege cea mai bună soluție logistică pentru mărfurile sale.

Vă promitem că mărfurile dvs vor fi transportate în siguranță cu noi!