Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Despre noi

Home > Despre noi

În cei 13 ani de activitate, firma noastra s-a aflat constant pe un trend ascendent, înregistrand cresteri ale cifrei de de afaceri, profitabilitatii si cotei de piata.

Activitatea Team Logistic Specialists s-a bucurat de recunoastere si din partea Camerei de Comert si Industrie Române (CCIR). Ne mândrim ca în ultimii ani, TLS a câstigat locul 1 în “Top Firme” pe Bucuresti (2014), respectiv la nivel national (2015).

Ce diferentiazaTEAM LOGISTIC SPECIALISTS / YANG MING LINE de alti furnizori de transporturi maritime containerizate?

În aceasta industrie dinamica, cu forte multe provocari, am învatat ca cea mai importanta este comunicarea cu clientii si informarea constanta a clientului referitoare la statusul comenzilor.


De aceea, organizarea TEAM LOGISTIC SPECIALISTS are departamentele structurate astfel încât sa poata raspunde oricând solicitarilor / întrebarilor clientilor:

  • Department VÂNZARI – oferta cotatii / informatii despre serviciile folosite / consultant clientilor;
  • Departament DOCUMENTATIE EXPORT – emite documente aferente exporturilor/ ofera informatii despre serviciile folosite / avizeaza clientii cu privire la transbordari, datele estimative de sosire la destinatie, emit situatii ale containerelor încarcate / avizeaza în timp util clientii referitor la orice eveniment neprevazut care apare.
  • Departament DOCUEMNTATIE IMPORT – Tine clientul la curent cu statusul comenzii dupa primirea acesteia / informeaza si trimite raportarte cu comenzile încarcate de catre furnizori / avizeaza clientii cu privire la transbordari, datele estimative de plecare / sosire la destinatie, emit situatii ale containerelor încarcate / avizeaza în timp util clientii referitor la orice eveniment neprevazut care apare.

 

 


Echipa PROACTIVA a TEAM LOGISTIC SPECIALISTS SRL ramâne la dispozitia clientului si depune toata cunoasterea, diligenta si efortul posibile, pentru a avea o colaborare cât mai deschisa cu clientul si a pune la dispozitia acestuia toate informatiile necesare, pentru a alege cea mai buna solutie logistica pentru marfurile sale.

Va promitem ca marfurile dvs vor fi transportate în siguranta cu noi!