Transport maritim Yang Ming Romania

Yang Ming Line

Team Logistic Specialists

YANG MING LINE este un armator Taiwanez, acționarul majoritar fiind Ministerul Transporturilor din Taiwan. Așadar, se delimitează de alți armatori prin stabilitate și siguranță, oferite de suportul necondiționat al Taiwan-ului, atât din rațiuni economice, cât și politice sau sociale.

Astăzi, în lume, pe toate serviciile de transport containerizat sunt 25.020.261 TEU și 300.565.949 TDW, YANG MING MARINE TRANSPORT CORP detine o cota de 2.6 %, 625.332 TEUS si 93 vase operate ( sursa: https://www.alphaliner.com/top100/).

Serviciul cu care YANG MING LINE / THEA conecteaza marfurile de import / export catre / din Constanta este MD3.

TLS

Yang Mine Line

YANG MING LINE este partener al aliantei THE ALLIANCE – THEA, singura alianță în care există un fond comun de garantare, prin care armatorii parteneri se obligă să livreze la destinație toate containerele armatorilor aliați, în cazul în care unul dintre parteneri se află în situația (foarte puțin probabilă) de probleme financiare.
MD3 operează cu mega vessels de 14.000 teus. Routingul serviciului MD3 este:

PUSAN

NINGBO

SHANGHAI

SHEKOU

SINGAPORE

JEDDAH

ASHDOD

ISTANBUL

EVYAP PORT

ALIAGA

MERSIN

TLS

Routing IBX

Mărfurile descarcate de serviciul MD3 pentru Constanța se transbordează în Istanbul si preluate pe serviciul Shuttle service IBX operat cu feederul propriu, YM Inventive.

Routing-ul IBX este: ISTANBUL / CONSTANTA / ODESSA / ISTANBUL. Nava YM Inventive – 1805 teus -- colectează mărfurile din / pentru Istanbul doar pentru / din porturile Constanța și Odessa, cu frecventa săptămânala.

YM Inventive operează în fiecare zi de Joi în Constanța Sud Agigea, terminal CSCT si Vineri in Constanta terminal Socep.

TLS

Exporturi IBX

PENTRU EXPORTURI – Serviciul IBX - plecare în fiecare JOI din Constanța sud Agigea. La export containerele se pot încărca, la cerere și din terminal SOCEP – plecare în fiecare VINERI. Transbord: ISTANBUL – conexiune cu MD3.

Timp estimat de tranzit

JEDDAH / SAUDI ARABIA

16 ZILE WPAGW

SINGAPORE / SINGAPORE

29 ZILE WPAGW

KAOHSIUNG / TAIWAN

35 ZILE WPAGW

PUSAN / KOREA

40 ZILE WPAGW

NINGBO / CHINA

42 ZILE WPAGW

SHANGHAI / CHINA

45 ZILE WPAGW

SHANGHAI / CHINA

47 ZILE WPAGW

TLS

Cu o rețea foarte dezvoltată de servicii pe vase oceanice sau feeders în Far East, TEAM LOGISITC SPECIALISTS / YANG MING LINE conectează toate porturile din Far East / Australia / South East Asia prin serviciul MD3 către Constanta. Practic, atingem toate porturile maritime din Asia / Australia.